تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر
سرخط خبرها

آخرین وضعیت داروی هموفیلی در شهرستان‌ها | در شهرستان‌ها داروی هموفیلی نیست

  • کد خبر: ۲۵۱۷۱۴
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
آخرین وضعیت داروی هموفیلی در شهرستان‌ها | در شهرستان‌ها داروی هموفیلی نیست
رئیس هیأت مدیره کانون هموفیلی ایران درباره وضعیت دارویی هموفیلی‌ها گفت: در شهرستان‌ها عملاً با نبود دارو مواجه هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «امین افشار» رئیس هیأت مدیره کانون هموفیلی از نبود فاکتور ۹ خبر داد و گفت: سه ماه است که از کمبود به نبود فاکتور ۹ رسیده‌ایم.

رئیس هیأت مدیره کانون هموفیلی ایران کمبود‌های دارویی برای بیماری هموفیلی را چنین عنوان کرد: به طور کلی الان با کمبود داروی فاکتور ۹، فاکتور ۸، هیومیت و فیبرینوژن برای بیماری هموفیلی مواجه هستیم. از ابتدای سال تا الان ۶ نفر فوتی داشتیم.

 وضعیت داروی هموفیلی در پایتخت و شهرستان‌ها

افشار با اشاره به وضعیت دریافت دارو بیماران هموفیلی در تهران گفت: در حال حاضر در تهران که دسترسی به دارو بالاتر از سایر نقاط کشور است، اگر بیماری حالت اورژانسی داشته باشد، در بیمارستان فاکتور برای او تهیه می‌کنند و می‌زنند که خیلی حجم آن کم است. بیماری که سهمیه ماهانه او ۳۰ عدد بوده است این ماه ۵ عدد به او رسیده است و این یعنی آغاز معلولیت برای بیمار هموفیلی. بیماری که سال‌ها مفصل او سالم مانده است، معلول می‌شود.

رئیس هیأت مدیره کانون هموفیلی ایران درباره وضعیت دارو در شهرستان‌ها گفت: اگر دارویی بیاید ابتدا در مرکز توزیع می‌شود و اگر چیزی ماند به شهرستان‌ها می‌رسد. اما در حال حاضر در مرکز، دارویی وجود ندارد. کانون هموفیلی ایران یک خوابگاه دارد که در این تابستان ما بیش از ظرفیت این خوابگاه بیمار از شهرستان‌ها پذیرش کرده ایم، چرا که بیمار نتوانسته است، احتیاجات دارویی‌اش را در استان فراهم کند.

او ادامه داد: بعضاً تا مرکز استان‌ها هم دارو می‌رود، اما در شهرستان‌ها عملاً با نبود دارو مواجه هستیم. بعضی از استان‌ها به دلیل بحث مالی دارو دچار مشکل شدند و نمی‌توانند دارو را ببرند، چرا که به شرکت‌های پخش دارویی بدهکار هستند.

۴۰ تا ۵۰ درصد بیماران هموفیلی همیشه باید داروی پلاسمایی را مصرف کنند

افشار در پاسخ به این سؤال که چه مقدار از دارو‌های هموفیلی تولید داخل است؟ گفت: در حال حاضر در کشورمان فاکتور ۷ نوترکیب و فاکتور ۸ نوترکیب تولید می‌شود که مبنای آنها پلاسمایی نیست، اما همه بیماران نمی‌توانند دارو‌های نو ترکیب را استفاده کنند و نسبت به آنها واکنش نشان می‌دهند. تقریباً ۴۰ تا ۵۰ درصد بیماران هموفیلی همیشه باید داروی پلاسمایی را مصرف کنند.

او افزود:، اما همین دارو‌ها نیز تولیدشان صددرصد داخلی نیست و مواد اولیه آنها وارداتی است. یعنی نمی‌توانیم بگوییم که در زمینه این دارو‌ها هم کاملاً خودکفا شده‌ایم. مشکل دیگر این است که این دارو‌ها نظارت درستی بر کیفیت شان وجود ندارد و معمولا وقتی که به بازار عرضه می‌شوند کیفیت شان چک می‌شود. همچنین اثربخشی لازم را ندارند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->