هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس
سرخط خبرها

آخرین وضعیت داروی هموفیلی در شهرستان‌ها | در شهرستان‌ها داروی هموفیلی نیست

  • کد خبر: ۲۵۱۷۱۴
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
آخرین وضعیت داروی هموفیلی در شهرستان‌ها | در شهرستان‌ها داروی هموفیلی نیست
رئیس هیأت مدیره کانون هموفیلی ایران درباره وضعیت دارویی هموفیلی‌ها گفت: در شهرستان‌ها عملاً با نبود دارو مواجه هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «امین افشار» رئیس هیأت مدیره کانون هموفیلی از نبود فاکتور ۹ خبر داد و گفت: سه ماه است که از کمبود به نبود فاکتور ۹ رسیده‌ایم.

رئیس هیأت مدیره کانون هموفیلی ایران کمبود‌های دارویی برای بیماری هموفیلی را چنین عنوان کرد: به طور کلی الان با کمبود داروی فاکتور ۹، فاکتور ۸، هیومیت و فیبرینوژن برای بیماری هموفیلی مواجه هستیم. از ابتدای سال تا الان ۶ نفر فوتی داشتیم.

 وضعیت داروی هموفیلی در پایتخت و شهرستان‌ها

افشار با اشاره به وضعیت دریافت دارو بیماران هموفیلی در تهران گفت: در حال حاضر در تهران که دسترسی به دارو بالاتر از سایر نقاط کشور است، اگر بیماری حالت اورژانسی داشته باشد، در بیمارستان فاکتور برای او تهیه می‌کنند و می‌زنند که خیلی حجم آن کم است. بیماری که سهمیه ماهانه او ۳۰ عدد بوده است این ماه ۵ عدد به او رسیده است و این یعنی آغاز معلولیت برای بیمار هموفیلی. بیماری که سال‌ها مفصل او سالم مانده است، معلول می‌شود.

رئیس هیأت مدیره کانون هموفیلی ایران درباره وضعیت دارو در شهرستان‌ها گفت: اگر دارویی بیاید ابتدا در مرکز توزیع می‌شود و اگر چیزی ماند به شهرستان‌ها می‌رسد. اما در حال حاضر در مرکز، دارویی وجود ندارد. کانون هموفیلی ایران یک خوابگاه دارد که در این تابستان ما بیش از ظرفیت این خوابگاه بیمار از شهرستان‌ها پذیرش کرده ایم، چرا که بیمار نتوانسته است، احتیاجات دارویی‌اش را در استان فراهم کند.

او ادامه داد: بعضاً تا مرکز استان‌ها هم دارو می‌رود، اما در شهرستان‌ها عملاً با نبود دارو مواجه هستیم. بعضی از استان‌ها به دلیل بحث مالی دارو دچار مشکل شدند و نمی‌توانند دارو را ببرند، چرا که به شرکت‌های پخش دارویی بدهکار هستند.

۴۰ تا ۵۰ درصد بیماران هموفیلی همیشه باید داروی پلاسمایی را مصرف کنند

افشار در پاسخ به این سؤال که چه مقدار از دارو‌های هموفیلی تولید داخل است؟ گفت: در حال حاضر در کشورمان فاکتور ۷ نوترکیب و فاکتور ۸ نوترکیب تولید می‌شود که مبنای آنها پلاسمایی نیست، اما همه بیماران نمی‌توانند دارو‌های نو ترکیب را استفاده کنند و نسبت به آنها واکنش نشان می‌دهند. تقریباً ۴۰ تا ۵۰ درصد بیماران هموفیلی همیشه باید داروی پلاسمایی را مصرف کنند.

او افزود:، اما همین دارو‌ها نیز تولیدشان صددرصد داخلی نیست و مواد اولیه آنها وارداتی است. یعنی نمی‌توانیم بگوییم که در زمینه این دارو‌ها هم کاملاً خودکفا شده‌ایم. مشکل دیگر این است که این دارو‌ها نظارت درستی بر کیفیت شان وجود ندارد و معمولا وقتی که به بازار عرضه می‌شوند کیفیت شان چک می‌شود. همچنین اثربخشی لازم را ندارند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->